Onderdelen

Onderdelen

Verkoop onderdelen

Uiteraard verkoop ik ook onderdelen voor jouw scooter! Ik ben verdeler van de grootste Vespa & Lambretta onderdelenleveranciers uit Europa, waaronder Sip en Scootercenter. Wekelijks worden er nieuwe producten geleverd. De meest courante onderdelen zoals lampjes, kabels en bougies hebben we gewoon in voorraad. Specifieke onderdelen worden besteld en binnen twee à drie werkdagen geleverd. Dit maakt dat je het product eerst kan zien en keuren alvorens je betaalt.

De kwaliteit of pasvorm van een bepaald product is niet naar jouw zin? Geen probleem! Dan stuur ik het onderdeel terug zonder dat hier kosten aan verbonden zijn en zoeken we samen verder naar een waardig alternatief. Voor bestellingen kan je mij bereiken via het contactformulier.

–NIEUW– Sinds kort werken we er hard aan om onze producten ook online aan te bieden. wekelijks worden er in de webshop nieuwe producten en productcategorieën toegevoegd. Toch een onderdeel nodig dat niet online staat? Twijfel dan niet om ons te contacteren! De kans is groot dat we het in voorraad hebben of kunnen bestellen.

 

Contact

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste projecten? Weten wanneer bepaalde onderdelen in stock zijn? Like dan zeker mijn Facebookpagina!

Interesse?

Je scooter voldoende onderhouden is belangrijk om er lang plezier van te hebben. Laat het gerust aan mij over. Interesse in een revisie, restauratie of reparatie? Nood aan advies, zoek je onderdelen of heb je hulp nodig bij documenten? Dan kan je steeds bij mij terecht. Maak een afspraak en dan bekijken we samen de mogelijkheden!