Mijn diensten

Mijn aangeboden

Diensten

Restauratie

Er altijd al van gedroomd om die oude Vespa of Lambretta die al jaren in de garage staat op te knappen en terug startklaar te maken? Dan ben je aan het juiste adres! Een restauratie betekent niet enkel een nieuw laagje verf. Bij Scooter Service wordt de scooter van A tot Z gedemonteerd en worden alle carrosserieonderdelen gezandstraald. Daarna bekijk ik welke onderdelen herbruikbaar zijn en welke nood hebben aan vervanging. De volgende stap is het controleren van de nieuwe onderdelen. Passen die er juist in of moeten er gaatjes worden gedicht of bijgemaakt? Daarna is het de beurt aan de carrosier om alle carrosserieonderdelen te lakken. Dit kan volledig naar jouw wens. Van een originele kleur tot two-tone en specialpaint. Alles is mogelijk!

In tussentijd wordt de motor ook helemaal vernieuwd. Alle slijtageonderdelen (lagers, keerringen, koppeling,…) worden ook vervangen. Als je voor de zekerheid nog graag een stapje verder gaat, kan de motor standaard heropgebouwd worden. Wil je wat meer kracht toevoegen? Dan kan er ook een andere cilinder, uitlaat, carburator,… gebruikt worden.

 

Herstellingen & onderhoud

Door jouw scooter op tijd en stond te onderhouden kunnen veel pannes vermeden worden. Helaas is een panne bij onze geliefde oldtimers nooit uitgesloten. Je kan bij Scooter Service terecht voor een onderhoud of een eenvoudige herstelling. Dit kan gaan van een breuk in een simpele kabel tot een vastgelopen cilinder of pisto. Revisies? tuning? noem maar op. Alles is bespreekbaar!

 

Verkoop onderdelen

Uiteraard verkoop ik ook onderdelen voor jouw scooter! Ik ben verdeler van de grootste Vespa & Lambretta onderdelenleveranciers uit Europa, waaronder Sip en Scootercenter. Wekelijks worden er nieuwe producten geleverd. De meest courante onderdelen zoals lampjes, kabels en bougies hebben we gewoon in voorraad. Specifieke onderdelen worden besteld en binnen twee à drie werkdagen geleverd. Dit maakt dat je het product eerst kan zien en keuren alvorens je betaalt.

De kwaliteit of pasvorm van een bepaald product is niet naar jouw zin? Geen probleem! Dan stuur ik het onderdeel terug zonder dat hier kosten aan verbonden zijn en zoeken we samen verder naar een waardig alternatief. Voor bestellingen kan je mij bereiken via het contactformulier.

 

Contact

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste projecten? Weten wanneer bepaalde onderdelen in stock zijn? Like dan zeker mijn Facebookpagina!

Interesse?

Je scooter voldoende onderhouden is belangrijk om er lang plezier van te hebben. Laat het gerust aan mij over. Interesse in een revisie, restauratie of reparatie? Nood aan advies, zoek je onderdelen of heb je hulp nodig bij documenten? Dan kan je steeds bij mij terecht. Maak een afspraak en dan bekijken we samen de mogelijkheden!